Om hotellet

Lättsam Hotel Bulevard Hanko ligger nära havet och mitt i staden

Hotel Bulevard ligger i de gamla polisstationens utrymmen i Hangö centrum. Det erbjuder rum med en individuell inredning inspirerad av finska designers. Det är bara 100 meter till stranden. Hotellet har ingen egen parkeringsplats, men det finns gratis parkeringsplatser längs gatan i närheten.

Rummen är utrustade med platt-TV, Chromecast och alla rum har en vattenkokare samt snabbkaffe och te. De flesta rummen har eget badrum. För gäster som bor i några rum finns delade badrum. I dessa rum tillhandahåller vi både morgontoaletter och badrockar.

Vi har bevarat och hedrat det gamla genom att omvandla sex celler till hotellrum. Cellerna är också utrustade med små platt-TV. Dessutom har de en toalett med handfat. Morgontoaletter och badrockar ingår naturligtvis i cellernas utrustning.

Gästerna kan använda det gemensamma miniköket utan extra kostnad, där det finns kylskåp, mikrovågsugn och te- och kaffekokningsmöjligheter. Frukost serveras varje morgon i matsalen på första våningen. För avkoppling har våra gäster tillgång till bastu, gym och terrass under sommaren.

Hotellet har två våningar och tyvärr finns det ingen hiss, och det finns ingen tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning i rummen.

Hangös hamn ligger 6 minuters promenad bort. Hangös järnvägsstation ligger 1 km bort.

Vårt andra enhet är Villa Flora, där vi har välutrustade lägenheter. Villa Flora har två studio-lägenheter, två tvårumslägenheter och en trerumslägenhet.

Välkommen till soliga Hangö
Henna Ström
Hotelldirektör