Muut palvelut

m

Bar Komisar palvelee sinua kesäisin joka päivä ja talvisin viikonloppuisin hotellimme aulassa. Tule viihtymään hyvän juoman ja musiikin pariin.
Saunamme ovat majoittuvien asiakkaiden käytössä iltaisin. Kesällä 2021 emme vuokraa saunatiloja.
Hotellissamme onnistuvat myös pienet palaverit sekä yläkerran avotilassa että Bar Komisarissa.

Bar Komisar

/ Auki pe ja la klo.18-21

Aulabaarimme, Bar Komisar, toimii aamuisin aamiaissalina, mutta muuntautuu viikonloppuilloiksi viihtyisäksi ja rauhalliseksi oleskelubaariksi. Baarissa on n. 25 asiakaspaikkaa ja meillä on A-oikeudet. Kesällä baari laajenee myös sisäpihan piiloterassille! Talvisesongilla aulabaarin voi vuokrata yksityistilaisuutta varten.

Sauna

/ sauna- ja suihkutilat

Saunatilat ovat majoittuvien asiakkaittemme käytössä, kesällä 2021 emme vuokraa saunatiloja. Saunaan mahtuu kerrallaan 6-8 henkeä.

Kokoustilat

Yläkerran aulastamme löytyy alue, jossa saa järjestettyä vaikka kokouksen tai webinaarin.

Tila on avointa tilaa, joten salaisuuksille se ei sovi. Aulassa on videotykki, valkokangas, 40″ televisio sekä istumapaikkoja n. 25.

Yhteistyökumppanit

y

Ravintola Origo sijaitsee vanhassa vuonna 1897 rakennusmestari A. Hämäläisen piirtämässä makasiinissa Hangon Itäsatamassa. Ravintola Origo on avoinna ympäri vuoden päivittäin klo 12-22. Tule nauttimaan unohtumaton illallinen, maukas lounas tai järjestä tapahtuma, jonka hyvä ruoka kruunaa. Lähiruokaan ja luomuun nojaava ruokalistamme elää sesonkien ja kulloinkin saatavilla olevien herkkujen mukaan, aina löytyy jotain uutta maistettavaa. Tervetuloa romanttiseen, kynttilöin valaistuun makasiinimiljööseen! Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytä täällä

Hyvinvointia keholle ja mielelle
Kuusenjuuri ekohoitola ja hieronta on avattu tammikuussa 2020 Hangossa
vanhassa Helkama-talossa, Satamakatu 2, toisessa kerroksessa.
Palveluihin kuuluvat aiemmasta hoitolastani Harmoniesta tutut luomukasvohoidot, vartalohoidot, hieronnat, vyöhyketerapia, vauvojen ja raskausajan hoidot, sokerointi sekä ripsien ja kulmien värjäys.

Hoitoajan varaat helpoiten nettiajanvarauksesta milloin tahansa. Puhelimen pidän äänettömällä hoitojen ajan, mutta soitan takaisin vapauduttuani. Kaikkia hoitoja voi ostaa myös lahjakorttina joko lahjakorttikaupasta tai käymällä paikan päällä. Kannattaa soittaa tai lähettää tekstari ensin, olen paikalla vaihteleviin aikoihin. 

Tervetuloa hoitoihin tutut ja uudet asiakkaani!
Outi Granroth

ekokosmetologi, koulutettu hieroja, vyöhyketerapeutti
puh. 044 339 5090

Alan’s Cafe on Hankoa parhaimmillaan. Herkkumyymälä, jolla kahvilaa kutsutaan, kuvaa osuvasti pullantuoksuista mijlöötä. Paikan päällä leivotut herkut pitää ehdottomasti kokea, kuten koko kahvilan ilmapiiri. Kahvilaan kuuluu iso antikvaarinen kirjakauppa. Osta ja lue hyvä kirja lomapäivän ratoksi ja itsesi viihdyttämiseksi. Alan’s Cafessa voit myös nauttia maittavaa lounasta tai vaikkapa koota itsellesi runsaan salaatin salaattipöydän antimista. Osoite: Raatihuoneentori 4,
p. 019 2487622

Elvan on rakkaudella rakennettu korttelibistro Hangon Bulevardilla, jossa lämmin tunnelma ja hyvä ruoka kohtaavat. Chef Tarvo taikoo pöytään makuja läheltä ja kaukaa. Jos keittiö on Tarvon taiteilijanpaja, sali on Ninan olohuone. Nina vastaa siitä, että Elvanin vieraiden illanvietto sujuu rennosti ja iloisesti. Olette lämpimästi tervetulleita Elvaniin!