Muut palvelut

m

Bar Komisar palvelee sinua kesäisin joka päivä ja talvisin viikonloppuisin hotellimme aulassa. Tule viihtymään hyvän juoman ja musiikin pariin.
Saunamme ovat majoittuvien asiakkaiden käytössä iltaisin. 
Hotellissamme onnistuvat myös pienet palaverit sekä yläkerran avotilassa että Bar Komisarissa

Aamiainen

ja

Bar Komisar

Aamiainen 
ma-pe 6:30-9:30
la-su 8-10:30

Baari
pe-la 18-21

Aamiaisellemme ovat tervetulleita aivan kaikki. Aamiaisen hinta on 15€ ja se on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 6:30-9:30 ja viikonloppuisin sekä pyhinä klo 8-10:30.

Aulabaarimme, Bar Komisar, toimii aamuisin aamiaissalina, mutta muuntautuu viikonloppuilloiksi viihtyisäksi ja rauhalliseksi oleskelubaariksi. Baarissa on n. 25 asiakaspaikkaa ja meillä on A-oikeudet. Kesällä baari laajenee myös sisäpihan piiloterassille! Talvisesongilla aulabaarin voi vuokrata yksityistilaisuutta varten.

Sauna

/ sauna- ja suihkutilat

Saunatilat ovat majoittuvien asiakkaittemme käytössä ja sauna lämpeää joka ilta.
Saunaan mahtuu kerrallaan 6-8 henkeä

Kokoustilat

Yläkerran aulastamme löytyy alue, jossa saa järjestettyä vaikka kokouksen tai webinaarin.

Tila on avointa tilaa, joten salaisuuksille se ei sovi. Aulassa on videotykki, valkokangas, 40″ televisio sekä istumapaikkoja n. 25.

Yhteistyökumppanit

y

Alan’s Cafe on Hankoa parhaimmillaan. Herkkumyymälä, jolla kahvilaa kutsutaan, kuvaa osuvasti pullantuoksuista mijlöötä. Paikan päällä leivotut herkut pitää ehdottomasti kokea, kuten koko kahvilan ilmapiiri. Kahvilaan kuuluu iso antikvaarinen kirjakauppa. Osta ja lue hyvä kirja lomapäivän ratoksi ja itsesi viihdyttämiseksi. Alan’s Cafessa voit myös nauttia maittavaa lounasta tai vaikkapa koota itsellesi runsaan salaatin salaattipöydän antimista. Osoite: Raatihuoneentori 4,
p. 019 2487622

Elvan on rakkaudella rakennettu korttelibistro Hangon Bulevardilla, jossa lämmin tunnelma ja hyvä ruoka kohtaavat. Chef Tarvo taikoo pöytään makuja läheltä ja kaukaa. Jos keittiö on Tarvon taiteilijanpaja, sali on Ninan olohuone. Nina vastaa siitä, että Elvanin vieraiden illanvietto sujuu rennosti ja iloisesti. Olette lämpimästi tervetulleita Elvaniin!