Villa Flora

v

Villa Flora on kesällä 2016 remontoitu kiinteistö, joka sijaitsee osoitteessa Bulevardi 19. Kiinteistössä on kaksi yhden huoneen asuntoa, kaksi kahden huoneen asuntoa ja yksi kolmen huoneen asunto. Huoneistoissa on täysin varustellut keittiöt ja modernit kylpyhuoneet. Yhden huoneen asuntoihin majoittuu vaivatta kaksi henkeä. Kahden huoneen asunnot on mitoitettu pienille perheille ja niissä on pedit kahdelle ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvalla. Kolmen huoneen asunnossa on vuoteet neljälle.

Huoneistot ovat varusteltu internet -yhteyksin (WiFi), sekä kaapelitelevisioilla. Huoneistoihin ei voi ottaa lemmikkieläimiä ja kaikki huoneemme ovat savuttomia. Huoneiston hintaan kuuluu lakanat, pyyhkeet ja loppusiivous, välisiivoukset vain erillisellä sopimuksella. 

Yhden- ja kahden huoneen huoneistot ovat hinnoiteltu kahdelle hengelle ja kolmen huoneen asunto on hinnoiteltu suoraan neljälle hengelle. Minimiyöpyminen 2 yötä. Lisävuoteista veloitetaan 25€/vrk. Aamiaiset Hotel Bulevard Hangossa eivät kuulu hintaan. 

Caprifolia

/ 46 m2

Kaunis pieni kaksio, jonka ikkunat Bulevardille. Huoneisto on mitoitettu kahdelle, mutta oleskelualueen sohva on vuodesohva, joka aukeaa 120cm leveäksi lisävuoteeksi. Lisäksi makuuhuoneessa puusohva, johon voi pedata alle kouluikäisen lapsen lisävuoteen. Makuuhuone, avokeittiö, ruokailutila, oleskelutila ja kylpyhuone.

A2

A3

Veronica

/ 35 m2

Valoisa yksiö pienellä omalla terassilla, jonka ikkunat torille sekä sisäpihalle. Huoneisto on mitoitettu kahdelle, mutta vuodesohvaan saa pedattua kaksi lisävuodetta (150cm leveä). Makuualkovi, avokeittiö, oleskelualue ja kylpyhuone.

Hortensia

/ 60 m2

Avara ja valoisa kaksio, jonka ikkunat sekä torille että Bulevardille. Huoneita on kahdelle, mutta vuodesohvalle voi pedata kaksi lisävuodetta (160cm). Lisäksi makuuhuoneessa puusohva, johon voi pedata alle kouluikäisen lapsen lisävuoteen. Makuuhuone, avokeittiö, ruokailutila, oleskelualue ja kylpyhuone.

A4

A5

Rosa

/ 35 m2

Kaunis, ruusukuvioitu yksiö, jonka ikkunat sisäpihalle. Huoneisto on kahdelle. Oleskelualue, avokeittiö, ruokailualue ja kylpyhuone.

Viola

/ 73 m2

Ihastuttava kolmio omalla isolla terassilla. Huoneistossa majoittuu mukavasti 4.

2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, ruokailutila, kylpyhuone ja terassi.

A6