Hotel Bulevard

j

Hotel Bulevard Hanko on perheyritys, jota pyörittävät isä ja tytär. Ajatuksemme on olla helppo ja mutkaton pieni boutiquehotelli keskellä kaupunkia.
Hotellimme on rekennettu Hangon keskustan vanhaan poliisitaloon ja meillä voi majoittua 1 – 4 hengen huoneissa.
Inspiraation hotellimme ja huoneiden sisustukseen ovat antaneet nimekkäät suomalaiset muotoilijat, kuten Tapio Wirkkala, Kaj Franck, Ilmari Tapiovaara, Nanny Still, Gunnel Nyman,  Birger Kaipiainen ja Erik Bruun.

Hotellissamme on 9 kylpyhuoneellista huonetta, 6 kylpyhuoneetonta huonetta, 5 vanhoihin poliisiaseman selleihin tehtyä WC:llistä huonetta, sekä kokoustila ja saunaosasto. Hotellin sisustuksen on toteuttanut Inredningslabbet Oy.
Hotelliimme kuuluu myös kesällä 2016 valmistunut Villa Flora osoitteessa Bulevardi 19. Villa Florassa on yksi kolmio, kaksi kaksiota ja kaksi yksiötä. Villa Floran pihapiirissä on pieni Villa Postelion. Villa Flora ja Villa Postelion ovat sisustettu talojen tyylin mukaisesti romanttisesti ja hieman merihenkisesti.

Hanko on pikkukaupunki, jossa kävelymatkan päästä löytyvät kaikki palvelut: kävelykatu kauppoineen, uimarannat, vierasvenesatama, sekä Itä-Sataman ravintolat.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi Hotel Bulevard Hankoon, sekä Villa Floraan ja Villa Postelioniin.

Henna Ström & Esa Aarnio