Tietoa hotellista

Mutkaton Hotel Bulevard Hanko on lähellä merta ja keskellä
kaupunkia

Hotel Bulevard sijaitsee vanhan poliisiaseman tiloissa Hangon keskustassa. Se tarjoaa huoneita, joissa on suomalaisten suunnittelijoiden inspiroima yksilöllinen sisustus. Rantaan on 100 metrin matka.
Hotellilla ei ole omaa parkkialuetta, mutta lähistöllä on maksuttomia kadunvarsiparkkeja.

Huoneet ovat varustettu taulutelevisioilla, chrome castilla ja kaikissa huoneissa on vedenkeitin, pikakahvia ja teetä.
Useimmissa huoneissa on oma kylpyhuone. Muutamissa huoneissa majoittuvien asiakkaiden käytettävissä ovat jaetut kylpyhuonetilat. Näihin huoneisiin tarjoamme sekä aamutossut että kylpytakit. 

Kunnioitimme vanhaa ja säästimme kuusi putkaa, jotka muutimme hotellihuoneiksi. Putkat ovat myös varustettu pienin taulutelevisioin. Lisäksi niissä on WC, jossa lavuaari.  Aamutossut ja kylpytakit kuuluvat luonollisesti putkien varustukseen.

Asiakkaat voivat käyttää maksutta yhteistä minikeittiötä, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja teen/kahvin valmistusvälineet. Aamiainen tarjoillaan joka aamu ensimmäisen kerroksen ruokasalissa. Rentoutumista varten asiakkaittemme käytettävissa on sauna, kuntosali ja kesäisin terassi.

Hotelli on kahdessa kerroksessa ja meillä ei valitettavasti ole hissiä eikä huoneissa ole esteettömiä vaihtoehtoja.

Hangon satama on 6 minuutin kävelymatkan päässä. Hangon rautatieasemalle on matkaa 1km. 

Hotellimme toinen yksikkö on Villa Flora, jossa meillä on hyvin varusteltuja asuntoja. Villa Florassa on kaksi yksiötä, kaksi kaksiota ja yksi kolmio. 

Tervetuloa aurinkoiseen Hankoon
Henna Ström
Hotellinjohtaja