About

Hotel Bulevard sijaitsee vanhan poliisiaseman tiloissa Hangon keskustassa. Se tarjoaa ilmaisen WiFin, ilmaisen pysäköinnin ja huoneita, joissa on suomalaisten ​​suunnittelijoiden inspiroima yksilöllinen 1960-luvun sisustus. Hangon ranta on 100 metrin päässä.

Bulevard-hotellin huoneissa on työpöytä ja taulu-tv. Monissa huoneissa on myös kylpytakki ja oma kylpyhuone, jossa on suihku. Joissakin huoneissa majoittuvien asiakkaiden käytettävissä on jaetut kylpyhuonetilat.

Asiakkaat voivat käyttää maksutta yhteistä minikeittiötä, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja teen/kahvin valmistusvälineet. Aamiainen tarjoillaan joka aamu ensimmäisen kerroksen ruokasalissa. Rentoutumista varten saatavilla on sauna ja terassi.

Hangon satama on 6 minuutin kävelymatkan päässä. Hangon rautatieasema on 550 metrin päässä.

Housed in an old police station in Hanko city centre, Hotel Bulevard offers free Wi-Fi, free parking and rooms with individual 1960s-style décor inspired by Finnish designers. Hanko Beach is 100 metres away.

All guest rooms at Bulevard Hotel have a work desk and a flat-screen TV. Many rooms include a bathrobe and a private bathroom with shower. Some rooms have access to shared bathroom facilities.

Guests have free access to a shared kitchenette with a fridge, microwave and tea and coffee making facilities. Breakfast is served in the first-floor dining room each morning. Relaxation options include a sauna and a terrace.

Hanko Harbour is a 6-minute walk away. Hanko Train Station is 550 metres away.