Villa Flora

v

Villa Flora är en fastighet som renoverades sommaren 2016 och är belägen på adressen Bulevardi 19. Fastigheten har två enrumslägenheter, två tvårums-lägenheter och en tredjeras-lägenhet. Lägenheterna har fullt utrustade kök och moderna badrum. Enrumslägenheterna rymmer enkelt två personer. Tvårums-lägenheterna är avsedda för små familjer och har sängar för två och möjlighet till en extrasäng på bäddsoffan. Tredjeras-lägenheten har sängar för fyra.

Lägenheterna är utrustade med internetanslutning (WiFi) och kabel-TV. Husdjur är inte tillåtna i lägenheterna, och alla våra lägenheter är rökfria. Priset inkluderar sängkläder, handdukar och slutstädning, medan mellanstädning kan ordnas mot en separat överenskommelse.

Enrumslägenheterna och tvårums-lägenheterna prissätts för två personer och tredjeras-lägenheten prissätts direkt för fyra personer. Minimivistelsen är 2 nätter. Extrabäddar debiteras med 25 €/natt. Frukost på Hotel Bulevard Hangon ingår ej i priset.

Caprifolia

/ 46 m2

En vacker liten tvåa med fönster mot Bulevarden. Lägenheten är avsedd för två personer, men soffan i vardagsrummet är en bäddsoffa som kan öppnas till en 120 cm bred extrasäng. Dessutom finns det en träsoffa i sovrummet där en extrasäng kan ordnas för ett barn under skolåldern. Sovrum, öppet kök, matplats, vardagsrum och badrum.

A2

A3

Veronica

/ 35 m2

En ljus studio med en liten egen terrass, fönster mot torget och innergården. Lägenheten är avsedd för två personer, men soffan kan bäddas ut till två extrasängar (150 cm bred). Sovhörna, öppet kök, vardagsrum och badrum.

Hortensia

/ 60 m2

En rymlig och ljus tvåa med fönster mot både torget och Bulevarden. Lägenheten är avsedd för två personer, men soffan kan bäddas ut till två extrasängar (160 cm breda). Dessutom finns det en träsoffa i sovrummet där en extrasäng kan ordnas för ett barn under skolåldern. Sovrum, öppet kök, matplats, vardagsrum och badrum.

A4

A5

Rosa

/ 35 m2

En vacker, rosdekorerad studio med fönster mot innergården. Lägenheten är avsedd för två personer. Vardagsrum, öppet kök, matplats och badrum.

Viola

/ 73 m2

En charmig trerumslägenhet med en stor egen terrass.Lägenheten rymmer bekvämt 4 personer..

2 sovrum, vardagsrum, kök, matplats, badrum och terrass.

A6