Hotel Bulevard x Regatta SPA & Brasserie avkoplande semester

Välkommen till en avkopplande semester i Hangö! 

Ge dig själv tillåtelse att koppla av och välj vårt Spa-paket som inkluderar övernattning på Hotel Bulevard eller i hotellens lägenhetsdel Villa Flora med en läcker frukost. Paketet inkluderar även ett minnesvärt besök på Regatta SPA, en läcker trerättersmiddag på Regatta Brasserie samt möjligheten att förlänga din semester genom en sen utcheckning på avresedagen.

Den underbara semesterupplevelsen är nu inom räckhåll, och här är några prisexempel:

  1. Njut av en natts övernattning för en person i ett Design-rum med eget badrum, en läcker frukost, entré till SPA-dagen, en utsökt trerättersmiddag på Regatta Brasserie samt en avslappnande sen utcheckning – allt detta för endast 169 €.

  2. Tillbringa en natt för två i ett Design-rum med eget badrum, njut av frukostar, skäm bort dig själv med två SPA-dagbiljetter, njut av en utsökt trerättersmiddag på Regatta Brasserie och dra nytta av en sen utcheckning för endast 275 € (137,5 €/person).

  3. Upplev lyx genom att bo två nätter i Villa Flora Rosas eller Veronicas lägenhet. Njut av frukostar på Hotel Bulevard, två SPA-dagbiljetter, en romantisk trerättersmiddag för två på Regatta Brasserie. Du kan lämna hemmet i lugn och ro med en sen utcheckning – allt detta för endast 445 € (111,25 €/person/natt).

Dessa fantastiska erbjudanden gäller från den 19 januari till den 30 april 2024. Gör din bokning enkelt via vårt bokningssystem eller skicka ett e-postmeddelande till info@hotelbulevard.fi. Spa-upplevelsen börjar här – boka din nu!