Cellrum

c

Sellihuoneet, Cellrum är inrymda i de gamla cellerna på polisstationen. De är inredda med fräscha textilier och på väggarna finns svartvita fotografier.

Celler 1-3

Dessa små, men högt i tak, enkelrum passar de som älskar lugn och ro. I cellen finns en säng (80×200), ett litet nattduksbord, en klädställning, ett eget toalett med handfat och handdusch samt en TV. Cellrummet har ett litet fönster högt upp på väggen. I denna kategori finns inga rum för husdjur.

Enkelrum

Celler 4-5

Dessa dubbelceller erbjuder en något annorlunda sätt att bo. I cellerna finns två sängar bredvid varandra, en liten nattduksbord, en klädställning och ett avskilt område med skjutdörrar för toaletten, som har handfat och handdusch. Cellrummen har små fönster högt på väggen. Det finns inga rum för husdjur i denna kategori.

Dubbelrum

Cell 6

Den gamla så kallade fyllecellen som har inretts till en mysig sovrum. Rummet har en dubbelsäng. Toaletten och duschutrymmena ligger precis bredvid, på andra sidan korridoren. Detta rum kan bokas i kategorin Twin/double with shared bathroom.

Dubbelrum