Andra tjänster

m

Bar Komisar serverar dig varje dag under sommaren och på helgerna på vår hotellfoajé under vintersäsongen. Kom och njut av en trevlig dryck och musik. Våra bastur är tillgängliga för våra boende gäster på kvällarna.

Vi har också möjlighet att arrangera små möten både i vårt öppna utrymme på övervåningen och på Bar Komisar.

Bar Komisar

/ Öppet fre och lör kl. 18-21


Vår lobbybar, Bar Komisar, fungerar på morgnarna som frukostsal, men omvandlas på helgkvällarna till en mysig och lugn loungebar. Baren har cirka 25 sittplatser och vi har fullständiga rättigheter. Under sommarsäsongen utvidgas baren även till den gömda innergårdsterrassen!
Under vintersäsongen kan lobbybaren hyras för privata evenemang. Frukost serveras på vardagar kl. 6:30–9:30 och på helger samt helgdagar kl. 8–10:30

Bastu

/ Bastu- och duschutrymmen

Bastun är tillgänglig för våra boende gäster, och bastun värms upp varje kväll. Bastun rymmer 6-8 personer åt gången.

Konferensutrymmen

Från vår övervåning aula finns det ett område där du kan ordna möten eller webbinarier.

Utrymmet är öppet, så det passar inte för hemliga samtal. I aulan finns en videoprojektor, en projektorduk, en 40-tums TV och sittplatser för cirka 25 personer.

Samarbetspartners

y

Alan's Cafe är Hangös bästa sida. Delikatessbutiken, som också kallas kafé, beskriver väl doften av nybakat bröd. De hemlagade delikatesserna på plats måste definitivt upplevas, precis som hela atmosfären i kaféet. Kaféet har även en stor antikvarisk bokhandel. Köp och läs en bra bok för att roa dig själv på semestern. På Alan's Cafe kan du också njuta av en läcker lunch eller komponera en rik sallad från salladsbuffén. Adress: Raatihuoneentori 4, tel. 019 2487622.

Elvan är en med kärlek byggd kvartersbistro på Hangos Bulevard, där en varm atmosfär och god mat möts. Kocken Tarvo trollar smaker från när och fjärran till bordet. Om köket är Tarvos konstnärsverkstad är salongen Ninas vardagsrum. Nina ser till att kvällen för Elvans gäster går avslappnat och glatt. Ni är varmt välkomna till Elvan!"