Tietoa hotellista

Mutkaton Hotel Bulevard Hanko on aivan veden äärellä ja keskellä
kaupunkia

Hotel Bulevard sijaitsee vanhan poliisiaseman tiloissa Hangon keskustassa. Se tarjoaa ilmaisen WiFin, ilmaisen pysäköinnin ja huoneita, joissa on suomalaisten suunnittelijoiden inspiroima yksilöllinen 1960-luvun sisustus. Rantaan on 100 metrin matka.

Huoneet ovat varustettu taulutelevisioilla. Useimmissa huoneissa on oma kylpyhuone. Muutamissa huoneissa majoittuvien asiakkaiden käytettävissä ovat jaetut kylpyhuonetilat. Näihin huoneisiin tarjoamme sekä aamutossut että kylpytakit. 

Kunnioitimme vanhaa ja säästimme kuusi putkaa, jotka muutimme hotellihuoneiksi. Putkat ovat myös varustettu taulutelevisioin. Lisäksi niissä on WC, jossa lavuaari.  Aamutossut ja kylpytakit kuuluvat luonollisesti putkien varustukseen.

Asiakkaat voivat käyttää maksutta yhteistä minikeittiötä, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja teen/kahvin valmistusvälineet. Aamiainen tarjoillaan joka aamu ensimmäisen kerroksen ruokasalissa. Rentoutumista varten asiakkaittemme käytettävissa on sauna, kuntosali ja kesäisin terassi.

Hotelli on kahdessa kerroksessa ja meillä ei valitettavasti ole hissiä eikä huoneissa ole esteettömiä vaihtoehtoja.

Hangon satama on 6 minuutin kävelymatkan päässä. Hangon rautatieasemalle on matkaa 550m. 

Hotellimme toinen yksikkö on Villa Flora, jossa meillä on hyvin varusteltuja asuntoja. Villa Florassa on kaksi yksiötä, kaksi kaksiota ja yksi kolmio. 

Tervetuloa aurinkoiseen Hankoon
Henna Ström
Hotellinjohtaja