Muut palvelut

m

Bar Komisar palvelee sinua kesäisin joka päivä ja talvisin viikonloppuisin hotellimme aulassa. Tule viihtymään hyvän juoman ja musiikin pariin.
Saunamme ovat varattavissa yksityiskäyttöön ja majoittujat voivat saunoa veloituksetta iltaisin.
Vuokraamme polkupyöriä sekä hotellissa asuville että ulkopuolisille.
Hotelissamme onnistuvat myös pienet palaverit sekä yläkerran avotilassa että Bar Komisarissa.

Bar Komisar

/ Auki pe ja la klo.18-21

Aulabaarimme, Bar Komisar, toimii aamuisin aamiaissalina, mutta muuntautuu viikonloppuilloiksi viihtyisäksi ja rauhalliseksi oleskelubaariksi. Baarissa on n. 25 asiakaspaikkaa ja meillä on A-oikeudet. Kesällä baari laajenee myös sisäpihan piiloterassille! Talvisesongilla aulabaarin voi vuokrata yksityistilaisuutta varten.

Sauna

/ sauna- ja suihkutilat

Saunatilat ovat asiakkaittemme käytössä, mutta vuokraamme niitä myös ryhmille. Saunaan mahtuu kerrallaan 6-8 henkeä ja veloituksemme on 15€/1,5h/asiakas.

Kokoustilat

Yläkerran aulastamme löytyy alue, jossa saa järjestettyä vaikka kokouksen tai webinaarin.

Tila on avointa tilaa, joten salaisuuksille se ei sovi. Aulassa on videotykki, valkokangas, 40″ televisio sekä istumapaikkoja n. 25.

Pyörävuokraus

Vuokraamme polkupyöriä kaikille. Valikoimissamme on tavallisia miesten ja naisten pyöriä, sekä Jopoja. Vuorokausihinnat vaihtelevat 15€ – 20€ välillä / vuorokausi. 

Yhteistyökumppanit

y

Ravintola Origo sijaitsee vanhassa vuonna 1897 rakennusmestari A. Hämäläisen piirtämässä makasiinissa Hangon Itäsatamassa. Ravintola Origo on avoinna ympäri vuoden päivittäin klo 12-22. Tule nauttimaan unohtumaton illallinen, maukas lounas tai järjestä tapahtuma, jonka hyvä ruoka kruunaa. Lähiruokaan ja luomuun nojaava ruokalistamme elää sesonkien ja kulloinkin saatavilla olevien herkkujen mukaan, aina löytyy jotain uutta maistettavaa. Tervetuloa romanttiseen, kynttilöin valaistuun makasiinimiljööseen! Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytä täällä

Hyvinvointia keholle ja mielelle -Ekokauneudenhoitoa, hierontaa, vyöhyketerapiaa, raskausajan ja vauvojen hoidot. Kokonaisvaltainen ja ekologinen hyvinvointihoitola Hangon kävelykadulla. Varaa aika

Alan’s Cafe on Hankoa parhaimmillaan. Herkkumyymälä, jolla kahvilaa kutsutaan, kuvaa osuvasti pullantuoksuista mijlöötä. Paikan päällä leivotut herkut pitää ehdottomasti kokea, kuten koko kahvilan ilmapiiri. Kahvilaan kuuluu iso antikvaarinen kirjakauppa. Osta ja lue hyvä kirja lomapäivän ratoksi ja itsesi viihdyttämiseksi. Alan’s Cafessa voit myös nauttia maittavaa lounasta tai vaikkapa koota itsellesi runsaan salaatin salaattipöydän antimista. Osoite: Raatihuoneentori 4,
p. 019 2487622

Mukava rento bistro inspiroivin maisemin Bulevardilla, tarjoten elämyksiä aisteille, rakkaudella & intohimolla valmistettua ruokaa.
Tervetuloa viihtymään!