Yleiset ohjeet

Noudatamme tiukasti suosituksia, joten saavuthan hotelliin vain terveenä, noudatathan hyvää käsihygieniaa oleskelusi aikana, pidäthän turvavälin ja käytäthän mahdollisuuksien mukaan kasvomaskia yleisissä tiloissamme.

Vastaanottomme on avoinna rajoitetusti, joten toivomme majoittuvien asiakkaiden ilmoittavan arvioidun saapumisajan hyvissä ajoin. Sisäänkirjautuminen voidaan tarvittaessa hoitaa myös ilman kontaktia. 

Käsien desinfiointipisteitä on hotellin sisääntuloaulassa, vastaanottotiskillä, aamiaissalissa sekä yläkerran aulassa. Tarjoamme asiakkaille myös kasvomaskin, maskeja on saatavilla vastaanotossa.

Huonesiivous

Huoneet siivotaan huolellisesti ja kosketuspinnat desinfioidaan joka asiakkaan lähdön jälkeen. 
Välttääksemme turhia kontakteja, siivoamme huoneet oleskelunne aikana vain erillisestä pyynnöstä. Mikäli toivotte huonesiivousta, ripustattehan “siivous kiitos” kyltin ovenne ulkopuolelle. Huonesiivoukset tehdään klo 12-16 välisenä aikana

Aamiainen

Aamiainen järjestetään majoittuville asiakkaille normaalisti noutopöytänä ja porrastamme aamiaista tarvittaessa.
Voimme jälleen avata aamiaisen myös Villa Floran asiakkaille, mutta toivomme, että ilmoitatte sisäänkirjautuessa, mikäli saavutte aamiaiselle (maksullinen)

Bar Komisar

Aulabaarimme Bar Komisar on avoinna pe ja la klo 18-21.

Sauna ja kuntosali

 Yleiset saunavuorot ovat jälleen käytössä hotellissa majoittuville asiakkaille. Kesällä 2021 emme vuokraa saunatiloja ulkopuolisille asiakkaille vaan ne ovat ainoastaan majoittujien käytössä.